facebook tracking
Adam 😋

Adam 😋

Sales Manager – Key Heroes

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det är en arbetsplats där negativitet inte existerar utan där möjligheterna regerar. Här har du en fristad där människor med passion och omtanke arbetar och sliter för att du ska uppnå dina drömmar och mål i både privat- och yrkeslivet. Här ges alla samma möjlighet från början oavsett tidigare erfarenheter. Alla är lika värda!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Att hjälpa människor med dagens kommunikationstjänster samt att visa vägen framåt för mina kollegor. Sprida våra värderingar och verktyg till varenda person som börjar här precis som själv fått hjälp med när jag starta min anställning.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Mitt sätt att ta ansvar för mig själv och även min omgivning anser jag har utvecklats mest hos mig själv. Kunna arbeta målinriktat samt få saker att hända samtidigt som jag kan dela med mig utav det så det även händer för andra.

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Om utveckling är det som verkligen driver dig så finns det ingen arbetsplats som Key Solutions som vill vara med och pusha dig framåt oavsett vad som komma skall.

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Om du vill ta fram det bästa utav dig själv, nå din fulla potential och samtidigt känna en ren och sann glädje som detta sker - då är det här en arbetsplats för dig! Din bästa resa som väntar och det bästa av allt, den tar aldrig slut!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor