facebook tracking

Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Det finns otroligt mycket olika saker! Men möjligheten att lyckas i karriären helt utan erfarenhet är nog det bästa med Key. Du blir sedd för den du är och KEY hjälper dig med nå nya höjder du inte visste att du hade eller ens var möjligt.

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Att vara kreativ och föra försäljningen till nya höjder, hjälpa våra nya supersäljare att bli bättre, att lära ut/leda nya coacher till nya positioner inom företaget samt att hjälpa nya kunder med deras kommunikationstjänster.

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

När jag började så var jag Joel 1.0. Nu har jag blivit Joel 4.0, haha! Jag kom in på Key som en blyg kille med dåligt självförtroende och inte riktigt några framtidsplaner. Nu kan jag prata framför människor och få dem att lyssna, jag lärde mig vad passion var på riktigt och att man inte ska skämmas över att sätta upp höga mål. Key har lärt mig att bra kan alltid bli bättre, nöj dig aldrig!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Vilja lära dig nya saker, vara glad och när du får jobbet att ge det 100%! Resten hjälper vi dig med!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

Om du vill kickstarta din karriär och ditt liv, göra något helt annat, se en arbetsplats som ingen annan i Sverige, då ska du komma hit. Möjligheterna jag har fått inom detta jobb finns inte någon annanstans.

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor