facebook tracking


Vad är det bästa med att jobba på Key Solutions?

Att kunna vakna varje dag och veta att man har så roliga saker framför sig när man kommer till arbetet – träffa fantastiska kollegor, lära sig nya kunskaper varje dag, få känna sig som en vinnare. Men ändå kan man aldrig förutse hur en dag kommer bli, för den överträffar nästan alltid ens förväntningar!

Vilka är dina huvudsakliga arbetsuppgifter?

Jag arbetar som Sales Manager Trainee, vilket innefattar för min del att arbeta med den dagliga försäljningen och hjälpa mina kollegor att ta sig framåt till vårt gemensamma mål!

Hur tycker du att du har utvecklats under din tid hos Key Solutions?

Idag är jag bara 26 år gammal, jag var 22 när jag började arbeta här. Jag kan lugnt säga att jag bara var en grabb innan Key Solutions. Jag har lärt mig att ta hand om mig själv och mitt välmående, samtidigt som jag har lärt mig försäljning på det absolut bästa sättet. Många tror att försäljning handlar om underskrifter och jobbiga kunder; det är helt fel, det är mycket större än så. Idag kan jag prata med vilken människa som helst, när som helst, och ändå känna mig 100 % trygg i mig själv och komma överens med alla. Och det jag är mest stolt över, att jag har blivit mycket mer ödmjuk och godhjärtad!

Vilka egenskaper skulle du säga är viktigast för att bli en Key-medarbetare?

Att man kan bjuda på sig själv och vågar att vara sig själv. En stark framåtanda och professionalism. Och det skadar inte att man vågar gå utanför sin comfort zone!

Varför skulle du rekommendera Key Solutions som arbetsplats?

För det erbjuds unika möjligheter för alla, samtliga har rätt till samma förutsättningar. Här kommer man arbeta hårt och kunna komma väldigt långt, längre än vad ens hjärnceller kan föreställa sig, och samtidigt ha otroligt roligt!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor